Home Home
Info Info
Routearchief Routearchief
Agenda Agenda
Foto's en video's Foto's en video's
SMS-service SMS-service
Media Media
Merchandise Merchandise
Forum Forum
Gaat het door? Gaat het door?

 

Welkom

Nieuws

Pagina 1 van 65  >  >>

ma 21 mrt 2016

Het zal misschien niet iedereen zijn ontgaan; er gaat dit seizoen iets veranderen bij de Friday Fun Skate. Dit seizoen zijn er tochten van april t/m december, maar dan wel alleen op de eerste vrijdag van de maand.

Frequentie

Dat houdt in dat dit jaar het seizoen begint op 1 april en eindigt op 2 december. Extra tochten zijn er op 24 juni (Long Distance Skate) en 31 december (Oliebollentocht). Hiermee zijn er 10 tochten tijdens het reguliere seizoen.

Ongeplande tochten

Op de vrijdagavonden waarop er geen tochten gepland staat, kan er natuurlijk nog steeds geskatet worden! Alleen zijn er dan geen vooraf uitgezette routes, geen verkeersregelaars en geen muziekbuggy. Deze tochten staan erom bekend niet geschikt te zijn voor beginners!

Bestuur / organisatie

Tenslotte is het zo dat het voltallige bestuur heeft aangegeven dit jaar voor het laatst bestuur te willen zijn. Als je wilt dat de FFS na dit seizoen blijft voortbestaan in georganiseerd verband, kun je dus in het bestuur plaatsnemen om het stokje over te nemen. Neem daartoe contact op met info@fridayfunskate.nl. Daarbij bestaat de mogelijkheid van een transitieperiode.

 

zo 10 jan 2016

Veranderingen bij de FFS

In verband met ontwikkelingen van het afgelopen seizoen, staan we voor het aankomende seizoen van de Friday Fun Skate, voor een moeilijke keuze. Dit bericht gaat hierover en zal de opties toelichten.


do 8 okt 2015

De Friday Fun Skate vindt elke week plaats door de inzet van een aantal vrijwilligers. Zonder hun inzet zouden de tochten niet gereden kunnen worden. De meest zichtbare vrijwilligers zijn de blokkers. Deze verkeersregelaars zetten het overige verkeer stil zodat wij ongestoord door kunnen rijden.

Voor het komende seizoen zoeken wij nog blokkers. Ben je vaardig op de skates en bezit je voldoende verkeersinzicht? Dan kunnen wij je goed gebruiken. Na een (online) cursus tot verkeersregelaar rij je de eerste tochten met een ervaren blokker mee. Je krijgt dan steeds meer vrijheid tot je zelfstandig kan blokken.

Dus lijkt het je leuk, meld je dan aan! Dat kan via info@fridayfunskate.nl of zoek ons op op Facebook.

vr 11 sep 2015

We gaan rijden vanavond!

We kregen net informatie dat mischien een brug waar we over heen gaan, afgesloten is.

In dat geval hebben we een kleine omleiding, maar ook een tweede donker stuk.

Tip: neem een zaklamp of zoiets mee.

Tot kwart voor acht in het Noorderplantsoen!

Kijk op het forum of op Facebook voor meer.

 
Friday Fun Skate Groningen wordt mede mogelijk gemaakt door:
Logo De Bres
Logo Accu Dokter
Logo Stouwdam Klaucke

Logo Zeefdrukkerij Pesman
Logo LS Hosting
Logo Steenbergen Fietsplus
Close